Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Techniek Sollicitatiebrief systeembeheerder

Sollicitatiebrief systeembeheerder

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats
 

Plaats, datum

 
Betreft: sollicitatie vacature systeembeheerder


Geachte heer Van der Steen,

Met grote belangstelling las ik in het Brabants Dagblad van zaterdag 28 april 2012 uw advertentie waarin u vraagt om een systeembeheerder. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt doordat ik mij ruimschoots herken in het door u geschetste profiel. 

Ruim vijf jaar ben ik werkzaam als netwerkbeheerder cq. systeembeheerder bij detacheringsbureau X. Via dit bureau heb ik de afgelopen jaren bij zeer veel verschillende bedrijven in heel Nederland gewerkt. Mijn werk varieert van bekabeling en onderhoud van enkele pc's tot het aanleggen van een complex hosted terminalnetwerk. Hierdoor heb ik een brede en grote kennis opgedaan van MS Server platform, networking (TCP/IP) en MS Office 2003/2007/2010. Ik ben in het bezit van certificaten Microsoft (MCSA, MCSE), ITIL en MCDST.

In mijn huidige functie heb ik veel contact met zowel interne als externe cliënten en ik durf te stellen dat ik over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschik. Daarnaast ben ik een teamplayer, maar kan ik ook goed zelfstandig werken. De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan snel en om deze op peil te houden, lees ik vakliteratuur, houd ik relevante blogs op internet bij en volg ik cursussen. In mijn cv kunt u lezen welke dit precies zijn.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij verschillende klanten in alle uithoeken van Nederland gewerkt, maar mijn voorkeur gaat nu meer uit naar een vaste werkplek met een klein team van ervaren mensen waarin ik mijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kan toepassen. U schrijft op uw website dat u de beste en grootste IT-dienstverlener in de regio Tilburg wilt worden. Ik ben van mening dat ik met mijn kennis, capaciteiten en vaardigheden een grote bijdrage kan leveren bij het realiseren van deze doelstelling.

Voor een gedetailleerd overzicht van mijn werkervaring en opleidingen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie een uitnodiging voor een gesprek graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae


Auteur: Marieke van Oosterhout

http://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/techniek/systeembeheerder Sitemap © Copyright Applinet B.V. 2004-2018 ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger