Los bericht bekijken
  #7  
Oud 10 november 2008, 10:45
Catbert Catbert is offline
Veteraan
 
Geregistreerd: 2 oktober 2007
Berichten: 595
Catbert is on a distinguished road
Standaard Re: telleurgestelde starter

Hoi Mo,

Ik sluit me erbij aan dat wanneer de relatie niet goed is, je beter het veld kunt ruimen. Wiens schuld dat is maakt niet uit. Waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van elkaar niet goed liggen.

Het is lastig om als starter suggesties te doen. Ik ben (ook?) een stronteigenwijs persoon en in mijn begintijd ben ik er ook tegenaan gelopen dat ze mijn waffel veel te groot vonden voor wat ik tot nu toe gepresteerd had.

De kwaliteit van jouw adviezen doet er slechts ten dele toe. Het gaat ook om de acceptatie ervan. Die kun je verhogen door eerst volgens hun systeem te werken, goed te werken en daarmee krediet op te bouwen. Kom daarna stap voor stap met ideeen en suggesties en let daarbij heel goed op de toon van je boodschap en peil hoe het bij jouw leidinggevende valt. Presenteer jouw ideeen bij een één op één gesprek en niet in de volle groep. De leidinggevende kan zich anders door een "groentje" als jij in zijn hemd gezet voelen. Naar mate je meer ervaring en krediet hebt gekregen wordt het makkelijker om jouw ideeen naar voren te brengen, zonder dat het vooral weerstand oproept.

Veel succes!
Met citaat reageren