Los bericht bekijken
  #1  
Oud 6 juli 2013, 00:38
saskiaj saskiaj is offline
Juniorlid
 
Geregistreerd: 26 juni 2013
Berichten: 1
saskiaj is on a distinguished road
Standaard Sollicitatiebrief voor pedagogisch medewerker bso graag jullie mening

Geachte Mevrouw,
Op jullie site zag ik de vacature staan voor een pedagogische medewerker voor een nieuw te openen BSO.
De reden waarom ik solliciteer op jullie vacature is vanwege het feit dat ik graag met kinderen wil werken in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar.
Waarom ik graag met kinderen wil werken is om hun eerlijkheid, spontaniteit en om ze te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.
Kinderen die op de BSO komen willen graag stoom kunnen afblazen en willen graag hun verhaal kwijt kunnen, dan vindt ik het leuk om een luisterend oor aan te kunnen bieden.

In de vacature zag ik staan dat jullie flexibele, positief ingestelde en zelfstandige mensen zoeken.
Momenteel werk ik binnen een organisatie als all-rounder, daardoor sta ik elke week ergens anders en soms per dag. Dat maakt me flexibel. Tegelijkertijd sta ik positief in het leven. Zelfstandigheid komt van pas doordat ik initiatieven neem en overleg pleeg wanneer dit nodig is.
Tevens is het een nieuw te openen locatie erg leuk, omdat je met elkaar de locatie zo kan inrichten dat je de kinderen een warme, welkome basis kan bieden nadat ze een dag op school doorgebracht hebben.

Zelf ben ik een vrij rustig persoon. Verder ben ik creatief en muzikaal ingesteld. Tevens hou ik ervan om voor te lezen en spelletjes te spelen met kinderen. Ook hou ik erg van de natuur en ben ik daar vaak in te vinden. Daarom vindt ik het leuk om naar een natuurlijke omgeving te gaan met de kinderen en daar activiteiten te kunnen doen.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen.
Graag zie ik uw antwoord tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Saskia Krimp
Met citaat reageren