Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 februari 2016, 16:29
Femke1234 Femke1234 is offline
Juniorlid
 
Geregistreerd: 10 februari 2016
Berichten: 3
Femke1234 is on a distinguished road
Standaard feedback gevraagd op sollicitatiebrief administratief medewerker en receptioniste

Ik ben een enorme kneus als het gaat om het schrijven van sollicitatiebrieven,maar is dit wat? Heel graag advies gevraagd.
naam
adres
woonplaats
Bedrijf
t.a.v. …
Adres
Postcode woonplaats


Plaatsnaam, datum


Betreft: Sollicitatie functie bedrijf


Geachte, geslacht + naam

De vacature bij bedrijfsnaam sluit perfect aan op mijn ervaringen van mijn huidige werk als receptioniste en mijn vorige werk als administratief medewerker bij naam bedrijf te plaatsnaam. Met veel enthousiasme solliciteer ik naar de functie naam functie binnen bedrijfsnaam.

In Amsterdam heb ik bij mijn vorige werkgever enige jaren ervaring opgedaan als financieel medewerker waar ik mij voornamelijk bezighield met de debiteurenadministratie, facturatie en het boeken van kassen en bank.
Momenteel werk ik als invalkracht bij de receptie van ons hoofdkantoor. Ik vind dit enorm leuk. De combinatie van administratieve werkzaamheden en het contact met klanten maakt dat het werk veelzijdig en uitdagend blijft. Dit vond ik ook een erg leuk aspect in mijn werk als administratief en financieel medewerker.
Met mijn ervaring en enthousiasme denk ik dat ik een zeer goede ondersteuning en aanvulling kan zijn bij bedrijfsnaam.

Mensen om mij heen ervaren mij als een leergierige en gemotiveerde persoonlijkheid met een brede interesse. Ik kan goed luisteren, representatief, integer en klant- en servicegericht. Ik word gezien als een goede gesprekspartner. In mijn werk als administratief medewerker bij naam bedrijf kreeg ik dagelijks te maken met vertrouwelijke informatie en het is voor mij een vanzelfsprekendheid om hier discreet mee om te gaan. Verder ben ik gedreven, accuraat en creatief in het zoeken naar oplossingen.

Graag licht ik mijn motivatie en Curriculum Vitae toe in een persoonlijk gesprek.

Ik kijk dan ook erg uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,


Naam
Met citaat reageren