Discussie: Vraag over CV
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 juli 2017, 16:19
Neel Neel is offline
Juniorlid
 
Geregistreerd: 3 juli 2017
Berichten: 1
Neel is on a distinguished road
Standaard Vraag over CV

Ik ben in april na een reorganisatie helaas mijn baan kwijt geraakt. Ik werkte daar inmiddels 5 jaar en had het erg goed naar mijn zin.
Vrij snel gelukkig vond ik halverwege mei al een nieuwe baan. Ik ben hier nu 8 weken en heb het verschrikkelijk slecht naar mijn zin. Niks van wat er is besproken in het sollicitatiegesprek is nagekomen. Het is een compleet ander verhaal geworden. Ik doe zo'n beetje 85% van de dag niks. Na herhaaldelijk vragen hierover van mijn kant hierna gaan ze dit nu oplossen met "klusjes". Tot mijn verbijstering gaven ze zelfs toe dat ze kozen voor overcapaciteit zodat ze konden afwachten hoe dit zich op ging lossen en dan konden ze "altijd nog na een jaar weer afscheid nemen van iemand".

Ik heb de beslissing genomen om niet iedere dag op zo'n manier naar mijn werk te moeten en ga verder zoeken naar een andere baan. Ik blijf wel bij mijn huidige werkgever tot ik wat anders heb. Maar hoe vermeld ik dit op mijn CV? Vermeld ik deze "werkervaring" uberhaupt? En hoe komt dit over op bedrijven dat ik na 8 weken al verder aan het solliciteren ben?
Met citaat reageren