Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 maart 2012, 22:57
BenK BenK is offline
Lid
 
Geregistreerd: 22 februari 2012
Berichten: 17
BenK is on a distinguished road
Standaard

Geheim,

Het is de bedoeling om jouw werkervaring (zoveel mogelijk) om te zetten in het gevraagde profiel. Daarbij moet je natuurlijk niet elk punt in het Profiel letterlijk afwerken.
1e Alinea: De eerste zin (en heb altijd),geeft gelijk de vraag waarom je dan tien jaar hebt gewacht om over te stappen.
De volgende zin "Ik ben me ervan bewust dat ik misschien niet over de gewenste ervaring beschik als trainer" is natuurlijk dodelijk. Niet doen ! De conclusie of jij wel of niet geschikt bent voor de functie is aan diegene die de vacature behandeld.

Het opzetten van de tweede alinea iets als:
Ik ben nu ruim tien jaar werkzaam als apothekersassistente. De laatste jaren behoorde het tot mijn taak het begeleiden van stagiaires en nieuwe medewerkers. Een van de onderdelen was het geven van instuctie en het leren werken in de praktijk met het softwareprogramma Zamicom (ik ga er even vanuit dat Zamicom inderdaad een software programma is).

Met het geven van deze instructies is mijn interesse gewekt in het automatiseren van de gezondheidszorg in het algemeen o.a. het opzetten/bewerken van patiëntendossiers.

Vervolgens kun je nog iets zeggen over klantgerichtheid en communicatief gedrag. Je hebt immers ook mensen/patienten moeten uitleggen het gebruik van medicijnen. Ook bij oudere mensen waarbij je soms met veel geduld en communicatieve vaardigheden er zeker van moest zijn dat er niets fout zou gaan (gokje dat je dit hebt gedaan).

M.i. sluit dit wat beter aan op het gevraagde in de vacature.

succes
BenK
Met citaat reageren