Los bericht bekijken
  #2  
Oud 4 december 2014, 10:37
mariekevanoosterhout's schermafbeelding
mariekevanoosterhout mariekevanoosterhout is offline
Veteraan
 
Geregistreerd: 10 mei 2006
Berichten: 1.612
mariekevanoosterhout is on a distinguished road
Standaard

Ik vind het een heel nette brief waarin je heel goed duidelijk maakt waarom je daar stage wilt lopen en wat je te bieden hebt. keurig! Ik heb alleen wat taalkundige opmerkingen.

Citaat:
Onderwerp: sollicitatie stageplaats afdeling leerplicht


Geachte heer <naam>,

In deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat-stagiaire binnen in uw organisatie. Momenteel zit ik in het derde jaar van de hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool x te x. In het derde leerjaar is het de bedoeling dat ik de theorie in praktijk breng. Het gaat om een periode van tien maanden voor 32 uur per week. Deze periode betreft februari 2015 tot februari 2016.
Citaat:
Op het internet heb ik research gedaan naar uw organisatie. Bovendien heb ik een workshop Hoe heette deze workshop? gehad tijdens mijn studie, waardoor ik meer inzicht heb gekregen over in de afdeling leerplicht. Dit heeft mij in positieve zin beďnvloed en ik ben hierdoor nog enthousiaster geworden over deze afdeling leerplicht (leerplicht weglaten). Mijn interesse ligt voornamelijk bij de jeugd. Ik ben van mening dat jongeren onze toekomst zijn en daarom begeleid moeten worden bij eventuele problemen. Dit is o.a. de reden dat ik belangstelling heb voor deze stage. Ik zou graag een steentje willen bijdragen aan het voorkomen van voortijdig schoolverlaten en schoolverzuim.
Citaat:
Gedurende mijn opleiding heb ik geleerd om mijn theoretische kennis te combineren met mijn sociale vaardigheden en heb ik vakken gevolgd zoals professionele gespreksvoering, communicatie en conflicten, personen- en familie recht en methodiek. De kennis en vaardigheden die ik van met deze vakken heb vergaren vergaard, zou ik graag willen toepassen in uw organisatie. Ook wil ik door middel van deze stage mijn communicatieve en sociale vaardigheden naar een hoger niveau brengen.
Citaat:
Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, een groot empathisch vermogen heeft en zeer flexibel is. Tevens werk ik graag met mensen en bezit ik kwaliteiten zo ('zo' weglaten)als stressbestendigheid en standvastigheid. Deze maken het mij mogelijk om deze opleiding positief af te ronden en uiteindelijk in dit beroepenveld aan de slag te werk te gaan.
Citaat:
Voor nadere informatie verwijs ik u naar mijn Ccurriculum Vvitae. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan ben ik te allen tijde bereid u hier verder over te informeren. Ik zou graag mijn enthousiasme over een stage in uw organisatie deze functie in een vervolggesprek willen toelichten
Citaat:
Met vriendelijke groet,


X

Bijlage: Ccurriculum Vvitae
__________________
Marieke
Redacteur en moderator Carričretijger

Maakt werk van je toekomst!
Met citaat reageren