Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Colofon Adverteren op Carrièretijger

Adverteren op Carrièretijger

Carrièretijger is een informatieve website met artikelen over carrièrethema's en een communityforum. De doelgroep is mbo+ en de nadruk ligt op hbo-opleidingen en -beroepen. De bezoekers zijn bezig met solliciteren, een opleiding kiezen, zichzelf ontwikkelen, hogerop komen en loopbaanvragen.

Direct op Carrièretijger adverteren

Op de leaderboard-positie boven elk artikel kunt u direct op Carrièretijger adverteren. Deze vorm van adverteren is met name geschikt voor tijdloze advertenties die langdurig boven bepaalde artikelen staan. Bijvoorbeeld een advertentie voor een opleiding boven een artikel over de betreffende opleiding. Doordat het aantal vertoningen per artikel niet zo groot is, kan de advertentie voor een beperkt budget vrij lang blijven staan.

Staffelkorting:

Voor het plaatsen van uw advertentie kunt u contact opnemen met de uitgever.

Adverteren via Google Adwords

Carrièretijger maakt deel uit van het advertentienetwerk van Google. U kunt adverteren via Google AdWords. Uw advertentie wordt hierbij automatisch dynamisch geplaatst, afhankelijk van uw trefwoorden, de inhoud van onze pagina's en de belangstelling van de bezoeker. De prijsbepaling vindt plaats in het systeem van Adwords en u kunt daarin een maximum-bod, budget etc. instellen.

Deze advertentievorm is geschikt voor kortlopende, tijdgebonden campagnes op een groter deel van de site. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie voor actuele open dagen. Met Google Adwords kunt u zelf uw advertenties aanpassen, stoppen en starten, zodat uw campagne altijd actueel is.

Bezoekersstatistieken

U kunt statistische informatie over onze bezoekers vinden in het hulpprogramma Displayplanner in Google Adwords.

Beschikbare advertentieposities

Bij de artikelen zijn de volgende advertentieposities beschikbaar:

In het forum zijn de volgende advertentieposities beschikbaar:

In het forum worden advertenties alleen vertoond aan niet-ingelogde bezoekers. De medium rectangles tussen de forumberichten worden slechts vertoond voor zover er voldoende berichten in een discussie zijn.

https://www.carrieretijger.nl/colofon/adverteren Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren