Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Colofon

Colofon

Carrièretijger biedt informatie over beroepen en opleidingen op hbo-niveau, succesvol functioneren en carrière maken.

Uitgever

Applinet
René Pijlman
D.L. Hudigstraat 45
1019 TR  Amsterdam
KvK: 80540910

Contact

Lees voor je contact opneemt ajb eerst de veelgestelde vragen aan de uitgever. Commentaar op de inhoud van Carrièretijger kun je plaatsen in het forum.

Adverteren

Zie de informatie voor adverteerders.

Redactie

Carrièretijgerteam

Het Carrièretijgerteam bezoekt een aaibare tijger aan het eind van zijn carrière (Artis, 30 maart 2006). Staand van links naar rechts: Erik W., Marieke, 'Conk', René, Janine, Ysolde, Irene. Zittend: Niels, Isabelle.

Gastauteurs

Vormgeving

Webdesign: Conk.

Link naar Carrièretijger

Om een link te maken naar deze site kun je de volgende buttons gebruiken:

ButtonAfmetingHTML-broncode
Carrièretijger120x60<a href="https://www.carrieretijger.nl/"><img alt="Carri&egrave;retijger" src="https://www.carrieretijger.nl/static/img/carrieretijger120x60.jpg" width="120" height="60" border="0"></a>
Carrièretijger 120x120<a href="https://www.carrieretijger.nl/"><img alt="Carri&egrave;retijger" src="https://www.carrieretijger.nl/static/img/carrieretijger120x120.jpg" width="120" height="120" border="0"></a>
Carrièretijger 180x150<a href="https://www.carrieretijger.nl/"><img  alt="Carri&egrave;retijger" src="https://www.carrieretijger.nl/static/img/carrieretijger180x150.jpg" width="180" height="150" border="0"></a>

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van deze website berusten bij Applinet B.V. of bij zijn licentiegevers of adverteerders, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website te verveelvoudigen, te bewerken of openbaar te maken in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Applinet B.V.

Privacybeleid

De uitgever hanteert zijn privacybeleid voor Carrièretijger, waarin o.a. het gebruik van cookies, webbeacons en persoonsgegevens is geregeld.

Techniek

Deze website maakt gebruik van het open source Content Management Systeem Plone en het forumsysteem vBulletin.

Een willekeurige UUID die wordt gebruikt bij het monitoren van deze website: fed2157a-5640-4cbe-b736-2ad052f70dd7.

https://www.carrieretijger.nl/colofon Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren