Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière

Carrière

Je wilt meer: leuker werk, meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging, een hoger salaris, meer status, leidinggeven, jezelf ontwikkelen. Het geheim van een geslaagde carrière? Ken je sterke punten, weet wat je wilt en ga ervoor!

Solliciteren

Je bent op zoek naar (nieuw) werk. Tijd om je handen uit de mouwen te steken! Een pakkende sollicitatiebrief, een overzichtelijk cv, maar ook de juiste houding tijdens een gesprek zijn essentieel in het sollicitatieproces. Solliciteren doe je zorgvuldig en gestructureerd.

In tien stappen naar een baanOriënteren op de arbeidsmarktSpeciale categorieënOp banenjachtSollicitatiebrief en cvUitdagingenOvertuigen met je profiel –  Sollicitatiegesprekken voerenOnderzoekenAfronden sollicitatieprocedureFlexibele arbeidsvormenSolliciteren op een interne vacatureSolliciteren op je eigen functie –  Sollicitatiecode: spelregels van de sollicitatieprocedureInternationaal carrière maken

Zelfmarketing

Bekijk jezelf eens als een product op de arbeidsmarkt. Gebruik inzichten uit de marketing om jezelf te promoten. 

Marketing en carrièreElevator pitchSalarisKleren maken de man én vrouwPersonal branding

Ambitieuze carrièretijgerOnderzoek jezelf

Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe bereik ik dat? ... dat zijn de kernvragen bij het maken van carrièrekeuzes.

Over vijf jaar wil ik ...Persoonlijke SWOT-analysePersoonlijk ontwikkelingsplan (POP)Persoonlijk ondernemerschapFlow in je werkGezond carrière makenWerken aan je duurzame inzetbaarheidHet wordt tijd een andere baan te zoeken als ...Jobcrafting – CarrièreswitchBeroepskeuzetestImposter syndrome

Kom je zelf niet uit de vragen wat je wil en wat je kan? Investeer dan in een professionele loopbaanadviseur die jou begeleidt in je zoektocht.

Advies vragen aan een loopbaanadviseurWaarbij kan een loopbaanadviseur je helpen?Hoe vind en kies je een loopbaanadviseur?Loopbaanadviseur helpt je te bedenken wat je wiltWat kost een adviestraject?Met de adviseur naar de ideale baanDrie adviestrajecten als voorbeeldLoopbaanvragen uit de praktijkRecensies van loopbaanboeken

Opvallen en promotie maken

Wil je vooruit in je loopbaan, dan is het niet alleen belangrijk dat je je werk goed doet, maar ook dat je zichtbaar bent en je ambities duidelijk maakt. 

Word belangrijk voor je baasKantoorpolitiekKantooretiquette: de bedrijfsborrelFunctioneringsgesprek en carrièreCursus is goed voor carrièreThuisstudie volgen - ErvaringscertificaatePortfolioGoede werkrelaties helpen je carrière vooruitNut van flexibiliteitVerantwoordelijkheid nemenDoorgroeien: van junior naar seniorDoorgroeien: starten als managerOnderhandelen over je carrièreOnderhandelen over een hoger salarisBonusHet Nieuwe Werken (HNW) 

Voor jezelf beginnen

Genoeg van je baas? Briljant idee voor een product of dienst? Dromen van vrijheid? Dan kan het een goed idee zijn om als zelfstandige te gaan werken. Je kunt je eigen bedrijf oprichten of als freelancer je diensten aanbieden. Dat is spannend, uitdagend en kan ook nog eens goed voor je carrière zijn.

Vrouw en carrière 

Hoe maak je als ambitieuze vrouw carrière? Natuurlijk zijn er hindernissen, maar je hebt ook je sterke punten en er zijn kansen te over.

Van valkuil naar kansCarrière en kinderenWat kunnen vrouwen beter dan mannen?

https://www.carrieretijger.nl/carriere Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger