Drie loopbaanadviestrajecten als voorbeeld

In 2006 bood Carrièretijger in samenwerking met enkele professionele loopbaanadviseurs drie gratis loopbaanadviestrajecten aan. De winnaars van de actie "Win een gratis loopbaanadvies" hebben elk drie gesprekken gevoerd met hun adviseur. Aan welke vragen hebben de kandidaten gewerkt en welke methoden hebben zij uitgeprobeerd? We vroegen het Susanne, Pierre en Bert, de loopbaanadviseurs.

  • Susanne Biemans en Siebrich:
    "Ik wil een heel andere richting op, maar hoe pak ik dat aan en kan ik dat wel?"
  • Pierre Remijn en Darluz:
    "Darluz voelt dat ze meer kan en meer wil, maar weet daar zelf geen sturing aan te geven. Ze heeft mij gevraagd om haar daarbij te helpen."
  • Bert Warners en Biatch:
    "Biatch wil graag een hbo-opleiding volgen. Ze weet alleen niet precies welke opleiding ze wil doen omdat er zoveel opleidingen en beroepen zijn die haar aanspreken. En ze wil graag weten of ze het niveau van een hbo-opleiding wel aan kan."

Inmiddels hebben Siebrich, Darluz en Biatch hun loopbaanadviestraject afgerond. Hoe hebben ze hun traject ervaren en hoe zien ze hun toekomst?

LoopbaanadviseursHoe kijken de loopbaanadviseurs Susanne, Pierre en Bert terug op het adviestraject met hun kandidaat? Zijn ze tevreden met het eindresultaat?

Je bent hier: Home Carrière Zelfonderzoek Loopbaanadvies Drie adviestrajecten als voorbeeld