Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Beroep Taal en communicatie Marketingcommunicatie Communicatiemedewerker Opleiding tot communicatiemedewerker

Opleiding tot communicatiemedewerker

Er zijn veel verschillende opleidingen voor beroepen in het communicatievak. Bij het kiezen van een opleiding moet je nagaan in wat voor een organisatie je werkzaam bent of zou willen zijn: overheid of bedrijfsleven? Blijf je binnen de landsgrenzen of gaat je belangstelling uit naar internationale betrekkingen?

Binnen Nederland

Is Nederland groot genoeg voor je, dan zijn de volgende hbo-opleidingen geschikt:

Je kunt ook cursussen volgen om je te bekwamen in een bepaald onderdeel van het vak, bijvoorbeeld speeches schrijven, of webredactie. Cursussen vind je o.a. bij:

Internationaal

Wanneer je op internationaal niveau werkzaam wilt zijn, is het belangrijk te kiezen voor een economisch getinte opleiding waarin aandacht is voor een tweede taal. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een hbo-opleiding International Business and Languages of kiezen voor een communicatieopleiding aangevuld met opleidingen op het vlak van een tweede en/of derde taal.

Auteur: Ysolde Bentvelsen

http://www.carrieretijger.nl/beroep/taal-communicatie/marketingcommunicatie/communicatiemedewerker/opleiding-tot Sitemap © Copyright Applinet B.V. 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger