Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Opleiding Taal, media en communicatie

Taal, media en communicatie

Heb je een voorliefde voor een specifieke taal? Een taal leren is meer dan woordjes stampen en de uitspraak ervan oefenen. Je verdiept je ook in de historie en cultuur van de landen waarin die taal wordt gesproken. Zo leer je op een juiste manier gebruik te maken van de formele en informele vormen van de taal.

Soms weet je wel wat je wilt zeggen, maar niet precies hoe. Er zijn dan ook duizenden manieren om een boodschap over te brengen. Maar na een opleiding in de mediasector weet je als geen ander hoe communicatie werkt.

In ieder bedrijf speelt communicatie een essentiële rol. Afdelingen moeten elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, via een intranet of een systeem van regelmatige vergaderingen. Ook naar buiten toe is goede communicatie een voorwaarde voor succes. Communicatie met klanten en andere relaties, met de pers of met de overheid moet gemanaged en uitgevoerd worden. Op tijd moet de juiste boodschap in de juiste vorm naar de juiste persoon. Dat is een vak dat je leert in opleidingen in de categorie Commerciële communicatie.

https://www.carrieretijger.nl/opleiding/taal-communicatie Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger