Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Opleiding Economie en management Horeca / recreatie

Horeca / recreatie

De studie Hoger hotelonderwijs is een brede en internationaal georiënteerde managementopleiding. In tegenstelling tot de mbo-variant ligt het accent niet op de uitvoerende taken in de bediening, maar op de taken van een manager. Denk aan het aansturen van personeel, het organiseren van een evenement en het meedenken over marketing en sales.

De hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management (ITM) leidt je op voor een leidinggevende functie in de toeristische sector. Je doet onder meer kennis op van reisbestemmingen, bezienswaardigheden, management, marketing en communicatie. Je kunt de opleiding voltijds volgen aan particuliere hogeschool TIO. Er is ook een Engelstalige variant: International Tourism Management. Deze studie wordt ook aangeboden door Breda University of Applied Sciences.

De bacheloropleiding Tourism Management (HTRO) leidt je op voor een leidinggevende functie in de sectoren toerisme of recreatie. Deze opleiding wordt door enkele hogescholen ook volledig in het Engels aangeboden.

De hbo-opleiding Leisure and Events Management leidt je op voor een baan in de vrijetijdsindustrie: theaters, concertorganisaties, tentoonstellingen en bijvoorbeeld reisorganisaties. Het begrip ´beleving van vrije tijd´ staat centraal. Meewerken aan allerhande rock- en dancefestivals, de organisatie van de museumnacht, de marketing van een tentoonstelling over die kekke ontwerper… Slechts een aantal voorbeelden van wat je kunt doen na je opleiding. De opleiding wordt door verschillende hogescholen aangeboden.

https://www.carrieretijger.nl/opleiding/economie-en-management/horeca-recreatie Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger