Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Beroep Economie en management Commercieel Verkoper Opleiding tot verkoper

Opleiding tot verkoper

De hbo-opleiding Commerciële Economie heeft lesonderwerpen en/of specialisaties als sales of verkoop en sales management. Het is een prima basis voor het beroep van verkoper en andere functies in de saleswereld.

Overige hbo-opleidingen

De LOI biedt een driejarige geïntegreerde opleiding hbo Sales, die recht geeft op de titel Bachelor of Commerce. Ook kun je daar in tien maanden je NIMA/SMA Sales-A en in twaalf maanden je NIMA/SMA Sales-B halen (zie beneden voor uitleg).

Cursussen en trainingen

Het Nederlands instituut voor Marketing (NIMA) heeft opleidingen die een goede basis zijn voor een carrière in de verkoop. De diploma’s staan hoog aangeschreven bij professionals in de saleswereld. Voor een loopbaan in de verkoop zijn bij uitstek geschikt:

Instituten als het NCOI en ISBW verzorgen meerdere cursussen, waaronder de bovengenoemde NIMA-gecertificeerde cursussen.

Veel trainingsbureaus bieden trainingen aan die met verkoop te maken hebben. Voor een beknopt overzicht, zie salesonline.nl, en klik in het hoofdmenu op Agenda.

Auteur: Erik Weijers

https://www.carrieretijger.nl/beroep/economie-management/commercieel/verkoper/opleiding-tot Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger