Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Zelfonderzoek Carrièreswitch Stappen zetten richting een nieuwe carrière

Stappen zetten richting een nieuwe carrière

Als je een tijdje hebt gemijmerd en gefantaseerd over wat je wensen zijn en wat je echt zou willen in je leven, dan wordt het tijd voor het zetten van stappen. Met mensen praten over hoe je je nieuwe plannen tot werkelijkheid kunt maken, onderzoek doen naar de mogelijkheden, vasthouden aan je eigen ideeën en vooral alles op alles zetten om je plannen te verwezenlijken: dat zijn de dingen die je moet doen om je zoektocht succesvol af te ronden. Aan de slag!

Werk maken van je wensen

Dagdromen alleen levert geen bevredigende loopbaan op. Het is dus nu de kunst om je wensen werkelijkheid te laten worden. Dat gaat het best in stappen. Ga iedere keer een stap terug als de volgende stap niet blijkt te lukken.

Suggesties voor oefeningen

De aanhouder wint

Hoe groter je wensen of de ommezwaai, hoe langer en inspannender de weg zal zijn. De moeilijkste kunst is niet ervoor te gaan, maar ervoor te blijven gaan. Je moet de verantwoordelijkheid nemen om daadwerkelijk te doen wat je je hebt voorgenomen. Er zijn wel zaken die je kans op succes verhogen:

Weet je altijd zeker dat het je gaat lukken? Nee! Maar je kunt je wel voornemen om met honderd procent intentie voor je doel te gaan.

Aanbevolen website

Aanbevolen boeken

Twee boeken met ervaringen van mensen die een carrièreswitch maakten:

Auteur: Ysolde Bentvelsen

https://www.carrieretijger.nl/carriere/zelfonderzoek/carriereswitch/stappen-zetten Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger