Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Gezondheidszorg Sollicitatiebrief doktersassistent

Sollicitatiebrief doktersassistent

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats


Plaats, datum


Betreft: vacature doktersassistent


Geachte heer De Zuid,

Met veel belangstelling las ik uw advertentie in het Eindhovens Dagblad van woensdag 18 april jl. waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een doktersassistent. In deze brief wil ik u ervan overtuigen dat ik de persoon ben die u zoekt.

De functie van doktersassistent in uw praktijk sluit precies aan bij de werkervaring die ik als gediplomeerd doktersassistent in de afgelopen acht jaren heb opgedaan bij verschillende huisartspraktijken in de regio Den Bosch. In mijn huidige functie beantwoord ik de telefoon, ontvang patiënten en maak (vervolg)afspraken. Verder draag ik zorg voor het medisch dossier en medisch archief. Het computersysteem MIRA kent voor mij inmiddels geen geheimen meer. Naast deze administratieve handelingen heb ik ook mijn eigen spreekuur waarin ik onder meer bloeddrukmeting verricht, uitstrijkjes maak en oren uitspuit.
Ik heb in deze periode ervaren dat ik een echte teamplayer ben, maar ook goed zelfstandig kan werken. Bovendien ben ik zeer flexibel en zeker geen 9 tot 5-type. Tact, hulpvaardigheid en stressbestendigheid zijn tevens aspecten die mij typeren. Mijn ervaring, kennis en vaardigheden zet ik graag in om van uw nieuwe praktijk een prettige, deskundige en professionele plek te maken.

In uw advertentie staat vermeld dat u op zoek bent naar iemand die op maandag, dinsdag en woensdag kan werken. Dat is voor mij geen enkel probleem. Ook ben ik bereid om de opleiding tot triage-assistent te volgen.

Ik zou deze sollicitatie graag mondeling willen toelichten. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae


Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/gezondheidszorg/doktersassistent Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger