Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief secretaresse

Sollicitatiebrief secretaresse

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats 


Plaats, datum


Betreft: sollicitatie vacature secretaresse


Geachte heer Van de Tanger,

Op uw website www.organisatiebureautanger.nl las ik dat u op zoek bent naar een representatieve en positief ingestelde secretaresse die van wanten weet. In deze brief wil ik u er graag van overtuigen dat ik die charmante hands-on duizendpoot ben die u nodig heeft.

Momenteel ben ik werkzaam als secretaresse bij makelaarskantoor x te plaats x. In mijn huidige functie verwerk ik de inkomende en uitgaande post, beheer ik de agenda’s van de verschillende makelaars en ondersteun ik hen waar nodig. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de receptie en het aannemen van de telefoon. Ik voer deze taken met veel enthousiasme en nauwkeurigheid uit. Ook wanneer het druk is. En mocht er iets mis gaan, dan los ik dat snel en correct op.

In mij vindt u verder een enthousiaste, hardwerkende en flexibele werknemer. Bij mijn huidige en vorige werkgevers heb ik bewezen dat ik taken snel en goed oppak. Ik spreek Standaardnederlands en beheers de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend. Van collega’s en klanten krijg ik vaak te horen dat ik een prettige telefoonstem heb. Ik ben handig met de computer en vind het geen probleem om ’s avonds of in het weekend te werken.

Uw organisatiebureau spreekt me bijzonder aan door de informele en collegiale sfeer. Op uw website las ik dat u veel waarde hecht aan een prettige werksfeer waarin aandacht is voor positiviteit en voor ontwikkeling. Voor iemand als ik bij wie het glas altijd hafvol is, klinkt dit als muziek in de oren.  

Voor een volledig overzicht van mijn werkervaring verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae

Meer voorbeelden

Bekijk meer sollicitatiebrieven voor secretaresses in het forum. Je kunt er ook je eigen brief laten checken.

Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/secretaresse Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger