Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief facility manager

Sollicitatiebrief facility manager

Rens heeft onderstaande brief in het forum geplaatst. De brief wordt met zijn toestemming hier overgenomen en besproken.


Betreft: vacature Facility Manager

 
Geachte heer XXX,

Naar aanleiding van de openstaande vacature op werkenbijdeoverheid.nl en ons aangenaam telefoongesprek waar we wat dieper op de functie zijn ingegaan, stuur ik u deze sollicitatiebrief met Curriculum Vitae. Via deze weg wil ik mezelf kandidaat stellen voor de openstaande functie van Facility Manager.

Zoals besproken is de genoemde functie een veelzijdige. Daarnaast trekt het me bijzonder om te participeren in een bedrijf waar de ontwikkeling en verandering van een jonge organisatie centraal staat. Ook de contacten op interregionaal niveau zijn interessant voor de ontwikkeling van de facilitaire service.

Ik solliciteer op de functie van facility Manager omdat ik mijn opgebouwde kennis en ervaring op het facilitaire vlak optimaal kan benutten en verder kan verbreden. Het is mijn ambitie om als sturende, motiverende spin in het facilitaire web te kunnen fungeren, zodat ik samen met het team een service kan verlenen welke voldoet aan alle eisen.

Door mijn functie in de horeca, als assistent bedrijfsleider, heb ik een ruime ervaring in het plannen, organiseren en aansturen van medewerkers. Zowel een klantvriendelijke opstelling als op natuurlijke wijze omgaan met doelstellingen behoort tot mijn tweede natuur.

Omdat een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae een beknopte indruk geeft van de persoon die deze geschreven heeft, wil ik mijn sollicitatie graag mondeling toelichten.

Met vriendelijke groeten,

Naam


Commentaar op deze brief

Een sollicitatiebrief wordt overtuigend als je de AIDA-formule toepast. AIDA staat voor Aandacht trekken, Interesse wekken, Desire opwekken en aanzetten tot Actie. Laten we eens kijken of de brief van Rens aan de eisen van de AIDA-formule voldoet.

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/facility-manager Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger