Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief allround beveiliger

Sollicitatiebrief allround beveiliger

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats


plaats, datum


Betreft: vacature allround beveiliger
 
Geachte heer Krul,

Uw vacature op de website baanalsbeveilier.nl is voor mij aanleiding om te solliciteren naar de functie van allround beveiliger.

Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriendin en daarom ben ik op zoek naar een baan als beveiliger in de regio Rotterdam. Uw organisatie spreekt mij aan omdat u jarenlange ervaring heeft in beveiligingswerkzaamheden en veel verschillende beveiligingsdiensten aanbiedt.

Na het afronden van de mbo-2-opleiding Beveiliger in 2009 ben ik aan de slag gegaan als allround beveiliger bij detacheringsbureau TOP beveiliging BV. In die functie heb ik bij en voor verschillende bedrijven en instellingen beveiligingswerkzaamheden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan: winkelbeveiliging, mobiele surveillance, portiers- en receptiediensten en evenementenbeveiliging. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in diverse gebieden van het beveiligingswerk en weet ik hoe ik met allerlei verschillende mensen en situaties om moet gaan. Ik spreek niet alleen de taal van hangjongeren, ik kan ook communiceren met festivalbezoekers die een glaasje te veel op hebben.

Ik ben iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Collega’s omschrijven mij als representatief, betrouwbaar en stressbestendig. Het is voor mij geen probleem om ’s avonds of in het weekend te werken. Ook ben ik in het bezit van een EHBO-diploma, rijbewijs B en eigen vervoer.

Ik hoop dat deze sollicitatie u aanleiding zal geven mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek licht ik graag mijn gedrevenheid en enthousiasme voor de functie aan u toe.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae


Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/allround-beveiliger Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger