Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief accountmanager

Sollicitatiebrief accountmanager

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats

Plaats, datum


Betreft: vacature junior accountmanager


Geachte mevrouw Van der Wijden,

Sinds het eerste jaar van de hbo-opleiding Commerciële Economie is het mijn doel om werkgevers ervan te overtuigen dat ze veel meer kunnen doen met uitzendkrachten. Dat heb ik van mijn vader geleerd, die zijn bedrijf succesvol heeft gemaakt zonder vaste medewerkers. Ik heb naast mijn studie gewerkt en stage gelopen bij een uitzendbureau om praktijkervaring op te doen. De vacature van junior accountmanager bij uw uitzendorganisatie voor studenten is mij dus op het lijf geschreven.

Enthousiast, energiek en resultaatgericht zijn eigenschappen die mij typeren. Ik zie het als een uitdaging om van prospects klanten te maken en bestaande relaties nog beter aan de organisatie te binden. Door mijn ruime ervaring als intercedent weet ik wat er in de markt speelt en is het spotten van projecten en opportunities een tweede natuur geworden. Door mijn grote mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden weet ik snel het vertrouwen van klanten te winnen en delen zij graag hun toekomstvisie en bedrijfsdoelstellingen met mij.

Wat me aanspreekt in uw uitzendorganisatie is dat het gekenmerkt wordt door een no-nonsense cultuur; de communicatielijnen zijn er kort en hierdoor is de dienstverlening snel, efficiënt en effectief. Uit eigen ervaring weet ik dat dit zorgt voor een prettige samenwerking met zowel collega’s als opdrachtgevers.

In bijgaand curriculum vitae leest u meer over mijn opleiding en werkervaring. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding en ik verwacht in juli mijn diploma in ontvangst te kunnen nemen. Graag zou ik mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek verder bij u willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae


Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/accountmanager Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger