Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief telefoniste/receptioniste

Sollicitatiebrief telefoniste/receptioniste

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats


Plaats, datum


Betreft: vacature telefoniste/receptioniste


Geachte heer Moerkerke,

Toen ik op uw website de vacature voor telefoniste/receptioniste las, dacht ik meteen: “Ik ben het visitekaartje dat ze zoeken!” Na ons leuke telefoongesprek van vandaag, wist ik het 100 procent zeker. In deze brief zal ik u uitleggen waarom. 

Na het afronden van de mbo-3-opleiding telefoniste/receptioniste werk ik nu bijna vier jaar bij bedrijf X als receptioniste/telefoniste. Ik ontvang bezoekers, neem de telefoon aan en verbind door wanneer nodig, plan de vergaderruimtes in en verricht administratieve werkzaamheden.

In mijn huidige baan heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om als bedrijf je klanten op een vriendelijke en correcte manier te ontvangen. Een glimlach, een kort praatje, een kopje koffie als een bezoeker even moet wachten.

Ik ben een telefoniste/receptioniste met gevoel voor gastvrijheid en oog voor details. Ik ben representatief, heb geen 9 tot 5 mentaliteit en ben een aanpakker. Naast ruime werkervaring beschik ik over een goede vaardigheid met Excel, Word en PowerPoint en spreek en schrijf ik vloeiend Engels.

Uw organisatie spreekt mij enorm aan vanwege het internationale karakter. Door mijn taalkennis en vriendelijke, correcte en representatieve voorkomen ben ik van mening dat ik de juiste telefoniste/receptioniste ben voor bedrijf X.   

Voor meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen verwijs ik u graag naar bijgaand curriculum vitae. Uiteraard licht ik mijn sollicitatiebrief graag toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae


Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/telefoniste-receptioniste Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger