Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief intercedent

Sollicitatiebrief intercedent

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats
 

Plaats, datum


Betreft: sollicitatie intercedent
 
 
Geachte mevrouw Van de Lover,
 
In vervolg op het leuke gesprek dat ik met u had op de carrièrebeurs van 15 maart jl. solliciteer ik met deze brief op de vacature van intercedent.

In maart van dit jaar heb ik het diploma behaald van de hbo-opleiding Personeel en Arbeid. Tijdens het derde jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij een uitzendbureau en voerde ik alle voorkomende werkzaamheden van een intercedent uit, zoals het voeren van intakegesprekken, het matchen van kandidaten en vacatures en het verzorgen van de administratie. Mijn stageonderzoek richtte zich op de vraag in hoeverre het aanbod van commerciële activiteiten - zoals het werkcafé en speeddates - aansluit bij de wensen en verwachtingen van flexwerkers en klanten. Een aantal van mijn aanbevelingen zijn inmiddels doorgevoerd en hebben onder meer geleid tot een passender aanbod en meer deelnemers.

Door mijn stage heb ik ervaren hoe veelzijdig en uitdagend het werk van een intercedent is. Als intercedent ben je de spil tussen opdrachtgever en werkzoekende en vervul je tegelijk de functie van accountmanager, personeelsmanager én ondernemer. Die combinatie spreekt mij enorm aan en past goed bij mijn vaardigheden en interesses. Commerciële ervaring heb ik onder meer opgedaan als lid van de pr- en sponsorcommissie van studentenvereniging ABC. Door deze functie heb ik een ruime ervaring in netwerken, onderhandelen en op een klantgerichte wijze communiceren.

De reden dat ik bij Uitzendbureau x solliciteer is omdat ik het een prettige, open en professionele organisatie vind. Tijdens mijn studie heb ik via Uitzendbureau x diverse bijbanen gehad en over de dienstverlening was ik erg tevreden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan opleiding en training en ook dat spreekt me bijzonder aan.
 
In bijgaand curriculum vitae leest u meer over mijn opleiding en werkervaring.
Graag zou ik mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek verder bij u willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae

Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/intercedent Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger