Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief vertaler

Sollicitatiebrief vertaler

Hieronder vind je de brief die gepost werd door 'Hatsanat' in het forum. De brief is met zijn toestemming hier gepubliceerd en besproken.


Persoon x
adres


bedrijf x
adres


Betreft: vacature vertaler


Plaats , datum


Geachte heer, mevrouw,

Na een bezoek aan uw website en het lezen van uw missie heb ik besloten te solliciteren naar de functie van vertaler bij bedrijf x.

Al vele jaren vertaal ik Nederlandse informatie en teksten naar het Turks en andersom. Ik ben in Nederland geboren en getogen in een Turkse familie. Hierdoor was vertalen voor mij vanzelfsprekend en een dagelijkse leuke bezigheid.

Na mijn beëdiging als vertaler Turks-Nederlands en Nederlands-Turks door de rechtbank Amsterdam heb ik gewerkt als freelance vertaler. De ervaringen die ik hiermee heb opgedaan lijken mij relevant voor de functie van vertaler standaard teksten en beëdigde vertalingen. Natuurlijk ben ik bereid om ook andere vertalingen en tolkdiensten te doen, eventueel na de benodigde cursussen.

Wat mij het meest aanspreekt in deze functie is dat ik een kans krijg om professionele vertaaldiensten te leveren in een professionele omgeving.

Voor een compleet overzicht van mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik de gelegenheid krijgen om mijn sollicitatie nader toe te lichten.


Hoogachtend,


Persoon x


Bijlage: curriculum vitaeCURRICULUM VITAE

Personalia
Naam:    
Adres:    
Telefoonnummer:   
Email:     
Geboren:     


Opleidingen
1997 - 2003  VWO, profiel Economie en Maatschappij, vrije vak Informatica op Lyceum X. Geslaagd in 2003.
2003 - 2005  Propedeuse psychologie. Geslaagd in 2005.


Werkervaring
2004 - 2006 Gewerkt als freelance vertaler en tolk. De vertalingen die ik heb gemaakt waren standaard en beëdigde vertalingen. Als tolk heb ik diensten verleend aan basisscholen, revalidatie centra, audiologische, psychologische en maatschappelijke hulpverlening instellingen.


Nevenactiviteiten
2001 - 2005 Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als vrijwilliger bij stichting X. Ik begeleidde jongeren van 12 tot 16 jaar en hielp hen met het behalen van goede cijfers op school. De ouders van deze kinderen hadden mij meestal ook nodig bij ouderavonden op school omdat ze de taal niet genoeg beheersten. Leuke activiteiten zoals sport en excursies waren ook onderdeel van het programma.

Hobby's
Voetballen, zwemmen, films kijken en reizen.


Vaardigheden
Vloeiend Turks, Nederlands, en Engels in woord en geschrift.
Vaardig met Word en PowerPoint.
Tevens bezit ik het rijbewijs B.

Commentaar op deze brief

Deze sollicitatiebrief heeft een aantal pluspunten, maar ook een aantal mogelijkheden voor verbetering. Vergelijk die met een brief waaraan je zelf bezig bent.

Auteur: Ysolde Bentvelsen

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/vertaler Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger