Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Dienstverlening Sollicitatiebrief manager

Sollicitatiebrief manager

Jouw naam
Adres
Postcode en plaats

Naam bedrijf
T.a.v.
Adres
Postcode en plaats

Plaats, datum


Betreft: sollicitatie vacature manager restaurant


Geachte mevrouw Van der Loo,

Gegrilde coquilles met gedroogde tomaat en Molugakaviaar, absoluut mijn favoriete gerecht van uw menukaart. Op www.werkenindehoreca.nl las ik dat u op zoek bent naar een manager voor uw restaurant ‘Amice’. Graag solliciteer ik naar deze veelzijdige en uitdagende functie bij een van de beste restaurants uit de regio Dremelen.

Momenteel werk ik bij Hotel-Restaurant Puur in De Hoog. Begonnen als medewerker bediening ben ik in de loop der opgeklommen tot assistent-manager van de horeca-afdeling. Ik geef er leiding aan twintig Eerste medewerkers/F&B Supervisors en medewerkers bediening en ben onder meer verantwoordelijk voor het efficiënt managen van alle werkzaamheden in de bediening in zowel het restaurant als in de bar. Bij afwezigheid van de Banqueting Manager ben ik tevens verantwoordelijk voor de aansturing van partijen en congressen. Iedere dag weer is het een uitdaging om topservice te bieden, maar als gastheer in hart en nieren vind ik niets leukers dan de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

U vindt in mij geen stressvol persoon, maar iemand die in balans is en daardoor helder kan nadenken, goed kan communiceren en organiseren. Ik vind het heerlijk om met jonge mensen te werken en hen mijn enthousiasme en passie voor de horeca over te brengen. Fouten maak ik liever niet, maar als het onverhoopt toch gebeurt, probeer ik met de nodige creativiteit een oplossing te vinden.  

Na zeven jaar gewerkt te hebben in Hotel-Restaurant Puur ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Restaurant Amice onderscheidt zich van andere restaurants in de regio door de moderne uitstraling, de topservice  - u geeft uw gasten bij binnenkomst bijvoorbeeld een hand - en last but not least: u serveert prachtige en zeer smaakvolle gerechten.

U begrijpt dat het haast onmogelijk is om alle informatie over mijzelf in een brief te verwerken. Daarom zou ik mijn motivatie voor deze sollicitatie graag nader willen toelichten in een persoonlijke kennismaking met u.

Met vriendelijke groet,

Je naam

Bijlage: curriculum vitae
Auteur: Marieke van Oosterhout

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/dienstverlening/manager Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger