Carrièretijger: Home Carrièretijger
Carrièretijger
Carrièretijger
U bent hier: Home Carrière Solliciteren Sollicitatiebrief en cv Voorbeeld van een sollicitatiebrief Sociale sector en onderwijs Sollicitatiebrief casemanager

Sollicitatiebrief casemanager

Deze sollicitatiebrief werd in het forum geplaatst door 'Ilsie'.

<Naam en adres>

<Plaatsnaam>, 9 maart 2006

<Adres Organisatie>

Betreft: ..., vacature Casemanager


Geachte heer...

Bent u nog opzoek naar een Casemanager, zoals te lezen is op de website (adres)? Communicatief vaardig, doortastend, klantgericht, planmatig, analytisch? Dat zijn mijn kwaliteiten. Ik ben zeer enthousiast over de functie en kom hier dan ook graag voor in aanmerking.

Wat mij in de functie als Casemanager in het bijzonder aantrekt: de uitdaging om inwoners van ... welke een uitkering hebben aangevraagd, te motiveren en enthousiasmeren de stap te maken naar werk en sociale activering.

Tijdens mijn stages voor de opleiding HBO- Communicatiemanagement ben ik erachter gekomen dat ik in het communicatievak niet de uitdaging vind die ik zoek in een baan. Het belangrijkste wat ik mis in het vak, is het werken met mensen.

Mijn ervaring in het vrijwilligerswerk en het werken in diverse organisaties waarin de mens centraal staat, heeft mij doen overtuigen dat ik hier mijn werk van wil maken en dat daar mijn kwaliteiten liggen.

De gevolgde opleiding Communicatiemanagement levert een bijdrage aan het goed functioneren als Casemanager. Ik heb hierin veel geleerd over interview- en presentatietechnieken, op welke manieren je doelgroepen bereikt en planmatig werken. Analytisch inzicht heb ik mede gekregen door het schrijven van een strategisch marketingplan voor een sociale werkvoorziening.
Ervaring in de dienstverlening heb ik opgedaan tijdens mijn werkzaamheden bij de Rabobank. Daar adviseerde ik klanten over diverse Rabobankproducten en bankzaken. Deze werkervaring heeft mij er ook toe gebracht dat ik administratief goed onderlegt ben, op accurate wijze werkzaamheden uitvoer en resultaatgericht werk. Kennis over de gemeentelijke organisatie heb ik verkregen in mijn stageperiode bij de gemeente ...

Ik heb een groot doorzettingsvermogen, ben zeer leergierig en meer dan bereid eventuele aanvullende opleidingen die nodig zijn om de functie te vervullen, te volgen.

Kunnen mijn kwaliteiten, enthousiasme en doorzettingsvermogen uw team Casemanagers versterken? Ik kijk hoopvol uit naar een uitnodiging om u ervan te overtuigen.

Met vriendelijke groet,

......

Bijlage: Curriculum Vitae

Commentaar op deze brief

Auteur: Maarten van Genuchten

https://www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv/voorbeeldbrief/sociaal-en-onderwijs/casemanager Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren

Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwik­keling en carrière maken:
Carrièretijger